Opinie klientów

Chciałabym bardzo podziękować za wieloletnią współpracę i edukację Jacka.

Dzięki Państwa szkole Jackowi udało się dostać do klasy dwujęzycznej z poszerzonym angielskim w gimnazjum z czego się bardzo cieszę bo naukę języka uważam za bardzo ważną i wręcz niezbędną w życiu. Z pewnością będę polecać Państwa szkołę wszystkim zainteresowanym nauką angielskiego. Pozdrawiam serdecznie i – mam nadzieję – do zobaczenia.

Agnieszka Wolańska

W poprzednim roku szkolnym wraz z mężem uczestniczyliśmy w zajęciach języka angielskiego w CJO Satisfaction. Zgodnie twierdzimy, że ze wszystkich lat naszej edukacji ten czas był najmilszy. Atmosfera podczas zajęć będąca wynikiem starań lektorek – nauka poprzez zabawę, ciekawe formy pracy, radosna zintegrowana grupa – sprawiała, że na zajęcia chciało się przychodzić, angielski sam wchodził do głowy, a mówieniu nie towarzyszyło skrępowanie. Mieliśmy okazję poznać podczas zajęć kilka lektorek – każda inna, inaczej ucząca, ale wszystkie ładne, miłe, kompetentne, sumienne i skuteczne. To nie może być przypadek. Będzie nam bardzo smutno, jeżeli w tym roku z powodów organizacyjnych nie uda nam się kontynuować przygody z angielskim, która tak obiecująco się zaczęła.

Ela

Można powiedzieć, że Satisfaction to nasza rodzinna szkoła języków obcych. Chodziła do niej przez 7 lat moja córka Basia aktualna gimnazjalistka, która dzięki Satisfaction dostała się do klasy z poszerzonym angielskim. Korzystał z zajęć mój mąż, który aktualnie pracuje w międzynarodowej firmie i na co dzień korzysta z języka angielskiego oraz przez dwa lata korzystałam ja. Z nauki jestem bardzo zadowolona i zamierzam ją kontynuować. Od września na zajęcia będzie również chodził mój siedmioletni syn – Tomek. W trakcie roku szkolnego lektorzy są w stałym kontakcie z rodzicami, wysyłają przypomnienia dotyczące zadań domowych, linków do ciekawych stron, terminów i testów językowych, e-mailowo informują o nieobecności dziecka na zajęciach. Dodatkowo szkoła stosuje różne promocje cenowe, które jeszcze bardziej uatrakcyjniają jej ofertę.

Serdecznie polecam:)))))

Ania M.

W szkole SATISFACTION z rzeczami spotykam się po raz pierwszy: To pierwszy kurs językowy, na który chodzę z przyjemnością, jak na spotkanie ze znajomymi, a na zajęcia po prostu chce się przygotować, odrobić zadanie, poczytać więcej. Pierwsza szkoła, która dodatkowo wysyła do mnie informacje o językowych ciekawostkach mailowo. Nie spotkałam też dotąd lektora, który potrafi jednocześnie szybko zintegrować nowych słuchaczy z resztą grupy i do tego jest świetnym nauczycielem, nie ograniczającym się tylko do podręcznika i zeszytu ćwiczeń. Bardzo miłym zaskoczeniem była dla mnie przekazywana na koniec kursu pisemna ocena, z podkreślonymi elementami nauki języka, które trzeba poprawić i ze wskazaniem tych umiejętności, w których słuchacz jest dobry a najbardziej poczułam, ile zyskałam na kursie, kiedy w końcu przerwałam blokadę językową podczas zagranicznego urlopu i bez problemu posługiwałam się językiem angielskim w różnych sytuacjach. Pozdrawiam wakacyjnie;)

Agata Kozłowska

Witam serdecznie, w imieniu swoim i mojego syna Konrada przesyłam Państwu gorące pozdrowienia. Słowem komentarza do przeprowadzonych zajęć z języka angielskiego…Konrad bardzo był zadowolony z zajęć, z formy prowadzenia, zaangażowania lektora w poszczególne lekcje, miłą i przyjazną atmosferę, system motywowania ucznia do nauki. Chętnie chodził na zajęcia, a to myślę, że najlepiej świadczy o poziomie zajęć 😉 Z wyrazami sympatii.

Małgorzata Ługiewicz

Z poprzednich lat nauki jestem bardzo zadowolona (szczególnie, od kiedy mamy stałego lektora przez cały rok). Nasza lektorka jest zawsze bardzo dobrze przygotowana i zaangażowana w swoją pracę. Wszystkie zajęcia przebiegały w miłej atmosferze. A efekty – zależą przede wszystkim od nas (nie zawsze udaje się wywiązać z własnych mocnych postanowień, że teraz już się przyłoży do zajęć)

MC

Witam. Jestem bardzo zadowolona z nauki j. angielskiego i sama zauważyłam, że zrobiłam duże postępy. Zajęcia z Panią Lektor były zawsze ciekawe i wesołe. Pani lektor chętnie służyła pomocą i radą. Atmosfera na zajęciach była fantastyczna i bardzo dobrze się na nich czułam. Nie opuściłam ani jednej lekcji i w przyszłym roku szkolnym też będę się tu uczyć. SATISFACTION – SATYSFAKCJA GWARANTOWANA POZDRAWIAM

Paulina Świderska

Satisfaction poleciła mi siostra. Teraz ja chętnie polecę Satisfaction innym. Zajęcia w miłej, przyjaznej atmosferze. Lektorka naprawdę super! Dzięki niej i fajnej grupie zajęcia są przepełnione dobrym humorem i radością. Nauka w takiej atmosferze to czysta przyjemność. Zajęcia są tak ciekawe, że te 2 godziny mijają jak 10 minut. Dodatkowym plusem są cotygodniowe idiomy, listeningi oraz słówka przesyłane na maila raz w tygodniu. Ale przede wszystkim widzę moje postępy, więc tym bardziej jestem zadowolona. Poza tym również cena jest na studencką kieszeń. Z czystym sumieniem polecam każdemu!

Marlena Mermel

Trzy lata nauki angielskiego minęły nie wiadomo kiedy. Uczęszczam na zajęcia z przyjemnością, choć oprócz miłej, bezpośredniej atmosfery stwarzanej przez obdarzoną cudowną osobowością lektorkę, stawiane są konkretne wymagania. Zajęcia mają bardzo urozmaicony przebieg, zadania do wykonania są pomysłowe i nie czujemy, że uczymy się. Zero stresu! Mimo swojego lekko średniego wieku robię postępy i może kiedyś odważę się powiedzieć: Yes, I speak English!

Alicja Leskiewicz

Ja jestem zachwycona!!! Szczególnie podejściem naszej lektorki – wymagająca, dowcipna i naprawdę mająca super podejście pedagogiczne! A przecież na początku roku chciała się mnie „pozbyć” wysyłając na zajęcia niższego poziomu:))))) Zdarzyło mi się tylko raz spotkać osobę mającą dar przekazywania wiedzy angielskiej tak abym rozumiała o co chodzi. Gratuluje tak wyśmienitego lektora i mam nadzieje, że spotkamy się w październiku:))) miłego wypoczynku, udanych wakacji i niecierpliwie czekam na kolejne spotkania:)

Sabina

Witam! Proszę zdecydować ile tego komentarza będzie wykorzystane na stronie www szkoły. Oczywiście, mogę się podpisać pod wszystkim co piszę, a że zamierzam napisać wiele dobrego, oświadczam, że piszę to z własnej woli. Do Satisfaction trafiłam przypadkiem – szukałam szkoły jak najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Poza adresem „ujęła” mnie również cena a także przystępne warunki płatności ratalnych. Postanowiłam spróbować w tzw. ciemno. No i po roku nauki nie żałuję. Nie mam dużego doświadczenia ze szkołami językowymi, ale moje refleksje na temat Satisfaction są tylko dobre.

Najważniejsza jest chyba dla mnie atmosfera na zajęciach „no problem”. Nie jestem idealnym uczniem. Sporo opuszczam, często „nie odrabiam lekcji” i czasami mam wrażenie, że to mojemu lektorowi bardziej zależy na mojej nauce niż mnie. Po wielu nieobecnościach dostałam propozycję dodatkowego spotkania „face to face” z lektorem i przyznam, że w szoku byłam niezwykle pozytywnym. Świetna sprawa. Bardzo mi to spotkanie pomogło, a dowodem tego był wynik testu (niestety jedynego, który dzięki swojej „solidności” napisałam) – udało mi się – brawo. Może to dziwnie brzmi ale w Satisfaction mi się tylko podoba. Nie mam żadnych zastrzeżeń. To znaczy jest jeden problem – moje zaangażowanie, z którym jest bardzo często kiepsko. Ale ten problem leży już po mojej stronie. Moja lektorka to jakiś dar Niebios. Taka „Pani” dla uczniów początkujących klas to skarb. Będę się u Was uczyć dalej. I mam nadzieję, że te pochwały Was nie zdemoralizują. Pozdrawiam!

Anita Grządziel

Gorąco pragniemy polecić Szkołę SATISFACTION tym, którzy jej jeszcze nie poznali! Zachęcamy do odwiedzenia szkoły i zapoznania się z metodami nauczania języka angielskiego oraz z jej sympatycznymi i kompetentnymi, mającymi doskonale podejście do dzieci lektorami. Zajęcia są prowadzone interesująco, w zabawy, co sprawia, że nasze pociechy z przyjemnością biegną na lekcje angielskiego. Pozdrawiamy panią lektor i panią Metodyk.

mama Adrianny Calhou

Wydaje się nam, że najlepszym komentarzem określającym szkołę Satisfaction jest zdanie jej uczestników czyli dzieci – Jest fajna. Te proste słowa bardzo dobrze określają to co Państwu udało się osiągnąć, a mianowicie, że dzieci ją lubią, chętnie biorą udział w zajęciach i odrabiają zadania domowe, co niej już tak oczywiste w dzisiejszych czasach. W przyjaznej atmosferze pracy dzieci opanowały duży zakres materiału i co najważniejsze potrafią wykorzystać tą wiedzę w praktyce np. podczas wymiany dzieci z Polski z dziećmi z Niemiec (język komunikacyjny angielski). Niech naszym komentarzem będzie także fakt, że chcemy aby nasze dzieci kontynuowały naukę w szkole Satisfaction w następnym roku szkolnym. Gratulacje i Dziękujemy!

Elżbieta i Wojciech Makarscy

Jeszcze raz dziękuję za wspólną naukę naprawdę byłam zadowolona.

Żaneta Kowalczyk

  • review rating 0  Swietny kontakt, super obsluga. W tym roku troche za pozno sie zajalem szukaniem szkoly jezykowej dla moich dzieciakow, ale Pani Iwona bardzo pomogla mi znalezc tymczasowe rozwiazanie i na pewno wroce do niej w kolejnym semestrze. Rzadko spotykane zachowanie, az bylem (mega pozytywnie) zaskoczony. Super 👍 Polecam 😊

    thumb Tomasz Wroński
    9/14/2018

    review rating 0  Satisfaction przez kilka lat pozwoliło zaprzyjaźnić się córce z angielskim. YouTube, filmy, teledyski ogląda w oryginale, sama tłumaczy...w liceum sama wybrała klasę z angielskim poszerzonym. Dziękujemy

    thumb Tomasz Staszewski
    8/13/2018

    review rating 5  Tutaj dzieci uczą się w świetnej atmosferze i co najważniejsze z efektami 🙂 kontakt pani Iwony z rodzicami - fantastyczny!

    thumb Beata Kudera
    8/03/2018

    review rating 5  Pracowałam w CJO Satisfaction jako lektorka języka angielskiego i bardzo dobrze wspominam współpracę. Świetna komunikacja, szkolenia dla lektorów, troska o jak najlepszą jakość kursów oraz rozwój zawodowy nauczycieli. Bardzo polecam zarówno nauczającym jak i uczącym się!

    thumb Dorota Mi
    7/02/2018
  • review rating 5  Córka uczęszcza na zajęcia od kilku lat. Bardzo zadowolona, ja zresztą też:) Szczerze polecam.

    thumb Wanda Duczymińska-Przytuła
    6/28/2018

    review rating 5  Polecam gorąco! Dzieciaki zadowolone, chętnie chodzą na zajęcia(mówią, że tak powinny wyglądać lekcje w szkole: ) Pani Iwona bardzo kontaktowa i otwarta na kwestie ze strony rodziców. Polecam gorąco!!!

    thumb Anna Morks
    6/24/2018

    review rating 5  Już od kilku lat uczęszczam na lekcje angielskiego w tej szkole językowej i niezmiennie jestem bardzo!!! zadowolona!!! Dla wszystkich zapracowanych i nie mających czasu na powtórki w domu polecam lekcje z szefową panią Iwonką, przeprowadza lekcje w ten sposób, że praktycznie wszystko zostaje w pamięci bez potrzeby wkuwania w domu, a przy tym lekce są zabawne i relaksujące a nie stresujące:) Jeszcze raz polecam:)

    thumb Kuba Małota
    6/23/2018

    review rating 5  Angielski w CJO Satisfaction ? Tak, polecam. Powyżej przeczytałem opinie o kreatywnym i efektywnym podejściu do prowadzenia zajęć, potwierdzam. Podam przykład, pewnego razu, kiedy to nie miałem dobrego dnia na przyswajanie angielskiego, a powieki zaczęły opadać w trakcie zajęć, to lektor zauważył moją walkę ze zmęczeniem. Zaproponował poszukiwanie żółbych karteczek umieszczonych w różnych miejscach sali. Każda karteczka to angielskie pytanie, punkt wyjścia do krótkiej rozmowy z lektorem. Kiedy już odnalazłem karteczki na gazetce, tablicy, telewizorze, a nawet za doniczką to zajęcia właśnie dobiegały końca. Już nie czułem zmęczenia, a przy okazji okazało się, że zrealizowaliśmy materiał przewidziany na te zajęcia.

    thumb Tadeusz Naglik
    6/22/2018
  • review rating 5  Na szkołę Satisfaction trafiłam przypadkiem, szukając zajęć z angielskiego w mojej okolicy. I uważam, że lepiej trafić nie mogłam! Zajęcia grupowe są rewelacyjne. Kładziemy duży nacisk na mówienie. Każde zajęcia są niepowtarzalne i bardzo wciągające - mijają w mgnieniu oka. Chodzę także na zajęcia indywidualne, z których również jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć języka angielskiego i przy okazji miło spędzić czas 🙂

    thumb Paulina Dwojak
    6/20/2018

    review rating 5  Dopiero uczęszczam 2 miesiące, ale z czystym sumieniem mogę polecić szkołę każdemu. Świetna atmosfera, indywidualne podejście do każdego ucznia, małe grupy (3-4 osoby), nauka poprzez dialogi, ćwiczenia i gry. Wcześniej odbyłem już kilka innych kursów, ale dopiero tutaj poczułem, że się rozwijam językowo. Pani Iwona sprawiła, że znalazłem chęci i motywację do ponownej nauki.

    thumb Dariusz Gołaczyński
    6/04/2018

    review rating 5  Polecam ze względu na przyjazną atmosferę, dogodny grafik zajęć i kompetentnych lektorów 🙂

    thumb Mariola MK
    6/04/2018

    review rating 5  Współpracę z Satisfaction oceniam bardzo pozytywnie. Prowadząca konwersacje pani Karolina okazała się niezwykle sympatyczna i elokwentna, a elastyczność czasu i miejsca zajęć pomogła na wygodne wpasowanie ich w codzienny grafik. Jednocześnie mój główny cel, jakim było usprawnienie komunikacji w kontekście ustnej matury, został zrealizowany z nawiązką. Polecam każdemu, kto chciałby podszlifować swój angielski 😉

    thumb Mateusz Orda
    5/24/2018
  • review rating 5  Córa zadowolona z zajęć czego dowodem jest iż chce chodzić na zajęcia � Dziecko nie jest anonimowe co mnie zaskoczyło bardzo na początku kursu. Kontakt ze szkołą bardzo dobry. Polecam.

    thumb Joanna Pawlak
    5/14/2018

    review rating 5  Przez kilka lat miałam przerwę w nauce języka angielskiego. Bardzo długo szukałam w sobie motywacji, by zacząć ponownie naukę. Wypróbowałam kilka aplikacji na telefon, jednak nie byłam zadowolona z efektów. Jako, że pracuję, zajmuję się domem i rodziną, szukałam szkoły blisko miejsca zamieszkania. Znalazłam i skontaktowałam się z kilkoma z nich. Jednak tylko Pani Iwona zrozumiała moje oczekiwania i zaproponowała naprawdę świetną grupę i start nauki od poziomu odpowiedniego właśnie dla mnie. Polecam, ponieważ zajęcia oprócz podniesienia poziomu pewności siebie w mówieniu, są bardzo interesujące i wartościowe.

    thumb Małgorzata Jarzębowska
    5/12/2018

    review rating 4  w zajęciach uczestniczę od 4 miesięcy jestem bardzo zadowolona, ze sposobu prowadzenia zajęć. Różnorodne tematy, rozmowy o sprawach codziennych. Bardzo dużo nowych zwrotów i słówek.Zajęcia są bardzo dynamiczne aktywizujące słuchaczy do posługiwania się językiem obcym

    thumb Małgorzata Adaszyńska Sikora
    5/11/2018

    review rating 5  Na zajęcia zapisałam się bardziej z rozsądku niż wielkich chęci, bo angielski nie należy do moich ulubionych języków. Chciałam go odświeżyć po kilkunastoletniej przerwie. Jednak mimo braku wielkiego zapału widzę, że prowadząca jest naprawdę świetnym metodykiem, a przy okazji bardzo sympatyczną osobą przez co na zajęciach panuje bardzo fajna atmosfera. Już teraz wiem, że jesli kiedyś postanowię na porządnie wziąć się za mój angielski na pewno tutaj wrócę :).

    thumb Teresa Hawro-Postawa
    5/10/2018
Dawid Dziadura
Dawid Dziadura
18:36 30 Jun 19
Polecam każdemu początkującemu, bardzo szybko można załapać podstawy i przejść do cięższych tematów. Bardzo przyjazne i nowoczesne metody nauczania:)
Anna Reczek
Anna Reczek
08:29 27 Jun 19
Miałam okazję korzystać z innych szkół, ale nigdy nie czułam się tak zaopiekowania i zmotywowana do pracy. Czasami miałam wrażenie, że lektorom bardziej zależy na mojej nauce niż mi samej;-) W przypadku osób dorosłych i ich ciągłym zabieganiu - bezcenne ! zajęcia są w małych grupach, odbywają się tylko w języku angielskim, więc szybko zostałam "zmuszona" do przełamania własnych lęków i mówienia. Gramatyka, czytanie często są w formie pracy domowej, zajęcia to100% mówienia 😉 dodatkowe źródła informacji w komunikatorach, mailach - super ! innymi słowy - musisz bardzo nie chcieć się uczyć, żeby się nie nauczyć ! dziękuję i do zobaczenia w następnym semestrze !
Doris Goo
Doris Goo
14:26 24 Jun 19
Gorąco polecam.Ponieważ nie jest to nasza pierwsza szkola języków dlatego widzę ogromna różnicę na plus oczywiscie. Córka uczeszczala z przyjemnością ,a efekty byly naprawdę bardzo zadowalajace ( nie tylko oceny szkolne lecz takze udane proby rozmow z osobami anglojezycznymi). Dziękuję.
Bizqnoux :3
Bizqnoux :3
13:50 24 Jun 19
Gorąco polecam Centrum Języków Obcych SATISFACTION! W ostatnim roku szkolnym moja córka regularnie uczęszczała na zajęcia. Po wakacjach również jednomyślnie wybieramy SATISFACTION 🙂 Indywidualne podejście do każdego z kursantów w połączeniu z zaangażowaniem kadry prowadzącej dają świetne efekty! Zajęcia są merytoryczne i efektywne. Dodatkowo wzbogacone o platformy e-learningowe. Jako rodzic jestem bardzo zadowolona z regularnego feedbacku jaki otrzymuje na temat postępów w nauce mojej pociechy, ale również z pomysłów i propozycji na zintensyfikowanie wyników i dobre samopoczucie córki. Gorąco polecam!!! Luiza Mielniczek
Małgorzata Majchrzak
Małgorzata Majchrzak
14:46 21 Jun 19
We Wrocławiu jest bardzo duży wybór szkół językowych, ale jestem zadowolona, że zapisałam się właśnie do tej. Przyjaźni, ale zarazem wymagający lektorzy pozytywnie motywują do pracy z językiem angielskim zarówno na zajęciach jak i w domu. Semestr zajęć minął bardzo szybko, szczerze mówiąc czekam teraz na wrzesień, żeby móc kontynuować naukę. Pozdrawiam!
Katarzyna Kucharska
Katarzyna Kucharska
10:28 20 Jun 19
O jakości szkoły najlepiej świadczą postępy mojego dziecka. Większa pewność w mówieniu po angielsku, większa pewność siebie, chęć do nauki języka, znaczące poszerzenie słownictwa, poprawa płynności mówienia. Stały kontakt ze szkołą w ciągu roku sprawia, że wiem, jakie są postępy dziecka, wiem, co mogę z nim powtarzać. Jestem na bieżąco. Polecam.
Kamila Kulaczenko
Kamila Kulaczenko
07:28 19 Jun 19
Zdecydowanie polecam Satisfaction 👍 ciekawie prowadzone zajęcia zarówno indywidualne i grupowe, wyśmienici lektorzy i świetny kontakt z kursantem 😊
Patrycja Wojnar
Patrycja Wojnar
06:04 19 Jun 19
Polecam tą szkole w 100 proc. Robiłam mnóstwo podejść do nauki, ale dopiero tutaj widzę postępy i chęć do tego, aby dużo pracować też w domu. Mam obecnie zajęcia z 3 różnymi lektorami i każdy z nich inny, kreatywny, a co najważniejsze zachęcający do nauki:)
Cini Mini
Cini Mini
11:48 17 Jun 19
Idealne miejsce do nauki języka. Lektorzy bardzo chętnie pomagają w nauce, jest bardzo duży nacisk na samodzielne mówienie co jest ogromnym plusem tej szkoły. Żałuję, że tak późno się do niej zapisałem, ale oczywiście lepiej późno niż wcale 🙂
Michał Grays
Michał Grays
08:54 17 Jun 19
Bardzo nowatorskie i indywidualne podejście do klienta. Różne, dotąd mi obce, techniki nauczania języka. Wykorzystywanie nie tylko materiałów multimedialnych ale także nowoczesne rozwiązania,Kontakt jak użycie appek do nauki języka czy kontaktu z kursantem. Zajęcia w bardzo miłej atmosferze na osiągnięcie celu , który kursant z lektorem wspólnie sobie wyznaczyli. POLECAM .
Aleksandra Wrońska
Aleksandra Wrońska
16:40 15 Jun 19
Dzięki pani Iwonie przestałam się bać mówić po angielsku 🙂 Świetne lekcje, na które chodzi się z przyjemnością, szczerze polecam!
Kamil Szymoniak
Kamil Szymoniak
13:37 15 Jun 19
Bardzo polecam szkołę przygotowanie do matury bardzo dobre. Matura zdana bez najmniejszego problemu. Dziękuje za pomoc pani Iwonie a także pani Zuzannie.
Izabela Głowacka
Izabela Głowacka
07:11 29 Apr 19
Bradzo gorąco polecam naukę w tej szkole. Nauczyciele są bardzo kreatywni, angażują uczniów w 100% w czasie lekcji. Bardzo dużo ćwiczeń z mówienia, słuchania i gramatycznych. Bardzo dużo materiałów i przyjemnie spędza się tam czas 🙂
Kasia SunNflow
Kasia SunNflow
19:31 05 Mar 19
Polecam serdecznie! Świetna atmosfera, różnorodne i ciekawe zajęcia. Nastawienie na potrzeby kursanta aby jak najlepiej pomóc mu otworzyć się na język 🙂 dużo materiałów, aktywne zajęcia i dobra zabawa!
Olena Sidor
Olena Sidor
12:48 05 Mar 19
Dziękuje szkole za intensywne, owocne i bardzo ciekawe zajęcza. Uczą jak radzić sobie z używaniem języka na co dzień Polecam na 100%
Joanna Pawlak
Joanna Pawlak
19:48 26 Feb 19
Świetna atmosfera, bardzo ciekawie prowadzone zajęcia, szkoła idealna dla osób które chcą nabrać pewności w mówieniu! szczerze POLECAM!
Małgorzata Jarzębowska
Małgorzata Jarzębowska
20:20 15 Dec 18
Zajęcia zawsze są zorganizowane na 5, mam czas przygotować się do nich wczesniej, dzięki czemu czuje się pewnie. Lubię te ciekawe filmy, gry i quizy, które realizujemy na zajęciach. Nic bym nie zmieniła. Gosia
Piotr M
Piotr M
22:15 20 Jun 18
Uczę się w Satisfaction już kolejny rok i zdecydowanie mogę polecić tę szkołę. Bogata oferta edukacyjna ukierunkowana na różne grupy wiekowe daje możliwość efektywnej nauki języka obcego. Godne uwagi są lekcje indywidualne w tym również z native speakerem. Ambitni i otwarci na oczekiwania słuchaczy lektorzy, sprawiają, że zajęcia są zawsze bardzo ciekawe.
Paulina Dwojak
Paulina Dwojak
14:56 20 Jun 18
Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Lepiej trafić nie mogłam! Rewelacyjne zajęcia grupowe na których kładziemy duży nacisk na mówienie. Każde zajęcia są niepowtarzalne i niesamowicie wciągające- 1.5 godziny zajęć mija mi w mgnieniu oka. Biorę również udział w zajęciach indywidualnych, z których także jestem bardzo zadowolona. Polecam szkołę Satisfaction wszystkim, którzy chcą się nauczyć języka angielskiego i przy okazji miło spędzić czas 🙂
Agata Ivanenko
Agata Ivanenko
08:49 20 Jun 18
Gorąco polecam zajęcia w Centrum Języków Obcych Satisfaction! Nabrałam pewności siebie. Zyskuję bardzo dużo nowego słownictwa. Lekcje są ciekawe i różnorodne. Panuje bardzo miła atmosfera. Aż chce się uczyć!
Aneta Cichońska
Aneta Cichońska
14:05 13 May 18
Serdecznie polecam zajęcia w Centrum Językowym Satisfaction wszystkim osobom dorosłym. Na zajęciach panuje przyjazna atmosfera, a poziom jest odpowiednio dostosowany do kursantów. Bardzo podoba mi się styl prowadzenia zajęć, a mianowicie zachęcanie do posługiwania się tylko językiem angielskim, przy jednoczesnej pomocy lektora. Polecam!:))
Teresa
Teresa
16:41 10 May 18
Na zajęcia zapisałam się bardziej z rozsądku niż wielkich chęci, bo angielski nie należy do moich ulubionych języków. Chciałam go odświeżyć po kilkunastoletniej przerwie. Jednak mimo braku wielkiego zapału widzę, że prowadząca jest naprawdę świetnym metodykiem, a przy okazji bardzo sympatyczną osobą przez co na zajęciach panuje bardzo fajna atmosfera. Już teraz wiem, że jesli kiedyś postanowię na porządnie wziąć się za mój angielski na pewno tutaj wrócę :).
Następne Opinie
Chciałabym bardzo podziękować za wieloletnią współpracę i edukację Jacka. Dzięki Państwa szkole Jackowi udało się dostać do klasy dwujęzycznej z poszerzonym angielskim w gimnazjum z czego się bardzo cieszę bo naukę języka uważam za bardzo ważną i wręcz niezbędną w życiu. Z pewnością będę polecać Państwa szkołę wszystkim zainteresowanym nauką angielskiego. Agnieszka Wolańska

Satisfaction poleciła mi siostra. Teraz ja chętnie polecę Satisfaction innym. Zajęcia w miłej, przyjaznej atmosferze. Lektorka naprawdę super! Dzięki niej i fajnej grupie zajęcia są przepełnione dobrym humorem i radością. Nauka w takiej atmosferze to czysta przyjemność. Zajęcia są tak ciekawe, że te 2 godziny mijają jak 10 minut. Z czystym sumieniem polecam każdemu!

Marlena Mermel

Wraz z mężem uczestniczyliśmy w zajęciach języka angielskiego w CJO Satisfaction. Zgodnie twierdzimy, że ze wszystkich lat naszej edukacji ten czas był najmilszy. Atmosfera podczas zajęć – nauka poprzez zabawę, ciekawe formy pracy, radosna zintegrowana grupa – sprawiała, że na zajęcia chciało się przychodzić, angielski sam wchodził do głowy, a mówieniu nie towarzyszyło skrępowanie.

Ela

Trzy lata nauki angielskiego minęły nie wiadomo, kiedy. Uczęszczam na zajęcia z przyjemnością, choć oprócz miłej, bezpośredniej atmosfery stwarzanej przez obdarzoną cudowną osobowością lektorkę, stawiane są konkretne wymagania. Zajęcia mają bardzo urozmaicony przebieg, zadania do wykonania są pomysłowe i nie czujemy, że uczymy się.

Alicja Leskiewicz

Satisfaction to nasza rodzinna szkoła języków obcych. Chodziła do niej przez 7 lat moja córka, która dzięki Satisfaction dostała się do klasy z poszerzonym angielskim. Korzystał z zajęć mój mąż, który aktualnie pracuje w międzynarodowej firmie i na co dzień korzysta z języka angielskiego oraz przez dwa lata korzystałam ja. Z nauki jestem bardzo zadowolona i zamierzam ją kontynuować. Serdecznie polecam :)))))

Ania M.

Ja jestem zachwycona! Szczególnie podejściem naszej lektorki – wymagająca, dowcipna i naprawdę mająca super podejście pedagogiczne! A przecież na początku roku chciała się mnie „pozbyć” wysyłając na zajęcia niższego poziomu 🙂 Zdarzyło mi się tylko raz spotkać osobę mającą dar przekazywania wiedzy angielskiej tak abym rozumiała o co chodzi. Gratuluje tak wyśmienitego lektora!

Sabina

Do Satisfaction trafiłam przypadkiem. No i po roku nauki nie żałuję. Najważniejsza jest chyba dla mnie atmosfera na zajęciach „no problem”. Nie jestem idealnym uczniem. Sporo opuszczam, często „nie odrabiam lekcji” i czasami mam wrażenie, że to mojemu lektorowi bardziej zależy na mojej nauce niż mnie. Moja lektorka to jakiś dar Niebios. Taka „Pani” dla uczniów początkujących klas to skarb. Będę się u Was uczyć dalej. I mam nadzieję, że te pochwały Was nie zdemoralizują. Pozdrawiam!

Anita Grządziel

W szkole SATISFACTION z wieloma rzeczami spotykam się po raz pierwszy: To pierwszy kurs językowy, na który chodzę z przyjemnością. Pierwsza szkoła, która dodatkowo wysyła do mnie informacje o językowych ciekawostkach mailowo. Bardzo miłym zaskoczeniem była dla mnie przekazywana na koniec kursu pisemna ocena, z podkreślonymi elementami nauki języka, które trzeba poprawić i ze wskazaniem tych umiejętności, w których słuchacz jest dobry.

Agata Kozłowska

W imieniu swoim i mojego syna Konrada przesyłam Państwu gorące pozdrowienia. Słowem komentarza do przeprowadzonych zajęć z języka angielskiego… Konrad bardzo był zadowolony z zajęć, z zaangażowania lektora w  poszczególne lekcje, miłą i przyjazną atmosferę, system motywowania ucznia do nauki. Chętnie chodził na zajęcia, a to myślę, że najlepiej świadczy o poziomie zajęć

Małgorzata Ługiewicz

Gorąco pragniemy polecić Szkołę SATISFACTION tym, którzy jej jeszcze nie poznali! Zachęcamy do odwiedzenia szkoły i zapoznania się z metodami nauczania języka angielskiego oraz z jej sympatycznymi i kompetentnymi, mającymi doskonale podejście do dzieci lektorami. Zajęcia są prowadzone interesująco, w formie zabawy, co sprawia, że nasze pociechy z przyjemnością biegną na lekcje angielskiego. Pozdrawiamy panią lektor i panią Metodyk.

mama Adrianny Calhou

Z poprzednich lat nauki jestem bardzo zadowolona (szczególnie, od kiedy mamy stałego lektora przez cały rok). Nasza lektorka jest zawsze bardzo dobrze przygotowana i zaangażowana w swoją pracę. Wszystkie zajęcia przebiegały w miłej atmosferze. A efekty – zależą przede wszystkim od nas (nie zawsze udaje się wywiązać z własnych mocnych postanowień, że teraz już się przyłoży do zajęć).

MC

Wydaje się nam, że najlepszym komentarzem określającym szkołę Satisfaction jest zdanie jej uczestników czyli dzieci – Jest fajna. Te proste słowa bardzo dobrze określają to co Państwu udało się osiągnąć, a mianowicie, że dzieci ją lubią i chętnie biorą udział w zajęciach. W przyjaznej atmosferze pracy dzieci opanowały duży zakres materiału i co najważniejsze potrafią wykorzystać tą wiedzę w praktyce.

Elżbieta i Wojciech Makarscy

Jestem bardzo zadowolona z nauki j. angielskiego i sama zauważyłam, że zrobiłam duże postępy. Zajęcia z Panią Lektor były zawsze ciekawe i wesołe. Pani lektor chętnie służyła pomocą i radą. Atmosfera na zajęciach była fantastyczna i bardzo dobrze się na nich czułam. Nie opuściłam ani jednej lekcji i w przyszłym roku szkolnym też będę się tu uczyć.

Paulina Świderska